You are here

Änkyttäjien itseterapia -kirja

Kirjan tekijä Malcolm Fraser oli itse paha änkyttäjä. Hän perusti jo vuonna 1947 Amerikan Änkytyssäätiön (Stuttering Foundation of America), jota johti kuolemaansa saakka 17.2.1994. Tämä voittoa tuottamaton säätiö, jonka johdossa nyt on Malcolmin tytär Jane Fraser, julkaisee kirjoja, videoita ja muuta aineistoa änkytyksestä seka mm. järjestää asiantuntijoille seminaareja. Kirja Änkyttäjän itseterapia on Malcolm Fraserin yhteenveto näistä seminaareista.

Kaikille änkyttäville - joita Suomessa arviolta on 50000 henkilöä - ei ole mahdollista saada apua vaikeuteensa änkytysterapiaan perehtyneiltä puheterapeuteilta. Tästä syystä syntyi ajatus kääntää tämä kirja vaiheittain suomeksi ja julkaista se jatkokertomuksen tavoin Suomen änkyttäjien jäsenlehdessä Painokkaassa. Käännössarja on nyt stilisoitu ja tarkistettu ja on julkaistu kirjan muodossa RAY:n taloudellisen tuen turvin.

Tässä kirjassa Malcolm Fraser antaa muutamia ohjeita niille, joiden täytyy itse auttaa itseään. Tuntien itse änkyttäjänä omasta kokemuksestaan itseterapian vaikeudet, hän esittää joukon tavoitteita ja haasteita, joiden tulisi olla karttana sille henkilölle, joka on hukkunut änkytyksen synkkään suohon ja joka haluaa löytää tien sieltä ulos.

Kirjan hinta on 12 euroa + postikulut. Yhdistyksen jäsenet saavat kirjan veloituksetta puheterapiakursseilla ja yhdistyksen tapahtumissa!

Tilaa kirja!