You are here

SÄY-nuoret

SÄY-nuoret on 15–30-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu oma ryhmä, jossa arjen ilojaan ja huoliaan on mahdollista jakaa samanikäisten kesken. Pidämme yhteyttä Facebookissa ja erityisesti WhatsAppissa.

Nuoret ei ole erillinen järjestö: haluamme vain mahdollistaa juttelun ja tapaamiset tiiviimmässä ja nuoremmassa ryhmässä. Myös uusille ja uteliaille jäsenille voi olla aluksi helpompi tutustua ikätovereihin ensin. Tapaamisia voi siis ehdottaa esim. whatsappissa koska tahansa; tärkeintä on, että rohkenee vetää hihasta.

Tapahtumia?
Tähän saakka nuorilla ei ole ollut omia rahoitettuja tapahtumia, mutta syksylle 2020 on vihdoin ja viimein suunnitteilla virallinen viikonloppuleiri jossain päin Suomea. Tästä tiedotetaan lisää kevättalven aikana!

Suuri osa meistä on toki mukana myös SÄYn kevät- ja syystapaamisissa varmistamassa, että vanhemmat jäsenet saavat päänvaivaa osakseen. Isommat tapaamiset ovat oikein kivoja, vaikka porukkaa onkin vähän enemmän. Näissä tapahtumissa voi piipahtaa myös päiväkävijänä, jos ei tohdi jäädä koko viikonlopuksi.

Miten päästä mukaan?
Facebook: suljettu ryhmä ”SÄY-nuoret”
WhatsApp: ota yksityisviestillä yhteyttä (040 66 333 61) niin laitan ryhmäkutsua tulemaan!

terveisin
-Mika, SÄYn jokapaikanhöylä.

Meitä nuorempia aikuisia on SÄYssä suhteellisen vähän, ja kaiken lisäksi vielä ympäri ämpäri Suomea, joten tapaamisia ei kieltämättä ole ihan joka viikko. Wappiryhmässä on kuitenkin kiva rupatella. Tuu rohkeesti mukaan.

Pääkaupunkiseudun ja Tampereen puhekerhot on myös hyviä paikkoja tulla tutustumaan toisiin ja toimintaan yleisesti! Me nuoret ollaan tätä nykyä näiden kerhojen vetovastuussa.


Selena, Liana ja Mika – pääkaupungin puheliaat kerhoaktiivit.