You are here

Vertaistuki

Tärkeimpinä vertaistukimuotoina SÄY järjestää erilaisia tapahtumia ja ryhmätapaamisia.

Kahdesti vuodessa järjestetään viikonlopun mittainen valtakunnallinen tapahtuma, kevättapaaminen (yleensä huhtikuussa) ja syystapaaminen (syys–marraskuussa). Tapahtuma järjestetään hotellissa tai majoituskeskuksessa, ja hintaan kuuluu myös ruokailut. Osallistuminen ei vaadi yhdistyksen jäsenyyttä, mutta jäsenyys takaa halvemmat osallistumishinnat. Tapahtumissa on usein mukana sekä tuttuja että uusia kasvoja – nämä viikonloput ovat siis oiva keino osallistua vaikka ensimmäistä kertaa. Tapaamisista tiedotetaan hyvissä ajoin sekä verkkosivuilla että Facebookissa.

Maksutonta osallistumista, joka ei vaadi ennakkoilmoittautumista saati jäsenyyttä, ovat kuukausittaiset puhekerhot. Vapaamuotoisissa kerhotapaamisissa kahvitellaan ja vaihdellaan kuulumisia, ja erikoistapahtumat voivat olla esimerkiksi ulkoiluretkiä ja pikkujouluja.

Henkilökohtaisia huolia, kahdenkeskisiä keskusteluja ja toimintaamme kohdistuvia yksityiskohtaisempia kysymyksiä varten yhdistyksellä on vertaistukihenkilö Jari, joka vastaa mielellään puheluihin numeroon 044 210 2564 (varanumero: 045 805 5888).


Voit ottaa yhteyttä myös tekstiviestillä tai WhatsApp-sovelluksen kautta.
Sähköposti: jari.hietala(at)ankytys.fi, korvaa (at) @-merkillä.

Löydät meidät myös Facebookista.